Malmö Par Bricole styrs av ett Guvernement på tre Styrande, en Styrande Mästare, en Deputerad Styrande Mästare och en Styrande kansler.

Här är våra Styrande i Malmö Par Bricole (Du ser dem på bilden här ovanför glada och förväntansfulla inför en gradgivning)

 • Styrande Mästare
  Mikael Risén (mitten)
  Deputerad Styrande Mästare
  Lars Löfberg (vänster)
  Styrande Kansler
  Johan Sundqvist (höger)

Vårt Högsta Beslutande Organ utöver det Styrande Guvernementet är Stora Rådet som består av våra tre Styrande, Riddare-Officianter, Riddare av Svarta Korset samt Riddare av Gyllene Korset.

Dessutom finns det ett Styrande Råd, som består av de tre Styrande plus Riddare-Officianterna.

Vår verksamhet sköts också av ett stort antal Ämbetsmän samt av vårt Kansli, som är bemannat helgfria måndagar och torsdagar kl 09-12 samt helgfria onsdagar kl 17-19. Telefon till Kansliet är 040-12 11 09  och e-post-adressen är malmo@parbricole.se.

Totalt har vi knappt 120 Ämbetsmanna-funktioner bland våra drygt 500 medlemmar. De med högst status är de nio Riddare-Officianterna. Utöver dessa finns Konstituerande och Kontribuerande Riddare-Officianter, General-Ämbetsmän, Arbetsgradernas Ämbetsmän, Drätselnämnd, Trivselkommitté, Providörer samt en Ordens Informations Committé.