Malmö Par Bricoles Trivselkommitté satsar på en del nytt i år 2016! Det blir inte bara sedvanlig ärtlunch utan även vinprovning och en tur med Flotten på Malmös kanaler. Här är programmet som kommitténs ordförande Karl-Erik Holm skickat ut (Karl-Erik syns på bilden här under tillsammans med Richard Aspegrén från en av höstens trivselaftnar.)

Aspegren-Holm-DSC04802

  • Ärtlunch med våra Damer torsdagen den 3 mars kl 12 med föredrag av Mats Attin om ämnet Brott mot Kulturarvet.
  • Vinprovning med våra Damer Fredagskväll den 20 maj kl 19 med sommelier Dennis Christensson, där det blir både röda och vita viner. (Dennis syns till höger på bilden här under tillsammans med Providör Ken Ceder vid Barbara i december). Peter krögare serverar sedan en ljuvlig vårmiddag efter vinprovningen: inkokt lax med tillbehör, samt vin till maten.  

Ceder-Christensson-DSC_0185

  • Eftermiddagstur med Flotten på Malmös kanaler och under dess broar tillsammans med kärelskeliga damer torsdagen den 25 augusti kl 16. Denna tur innehåller sång och musik av Flottens personal, samt allsång med oss PB-folk. Här tar vi med oss egen mat och förtäring av ljuvligt fluidum. Priset för denna härliga tur är 180:-/person.