Ger
Den Tredje Graden
med efterföljande måltidskalas

Fredagen den 7 september 2018

Bellmansalen, Siriuspalatset,
Rundelsgatan 15 Malmö

Käre Broder!

Det är min sorgliga plikt att meddela Er att sommaren är över! Inga mer salta bad, inga svidande kräftröda axlar och inga fler ljusa sommarkvällar med kaffe och punch i bersån. Det enda som nu återstår är ruskväder och mörker. Ett mörker som endast kan betvingas med ordentliga doser bacchanaliskt ljus.

Naturligtvis längtar du, min Bror, under dylika omständigheter och sådana framtidsutsikter, alldeles förfärligt efter att spendera en eller annan kväll i glada Bröders sällskap.

Som av en händelse, yppar sig ett förnämligt tillfälle redan vid den kommande III:e graden. Vi konverterar därför från sommarens lediga utstyrsel till en mer lämplig klädsel bestående av gradband och slips, i samklang med mörk kostym och passande vit skjorta.

Tillsammans med Styrande ska vi döma och bedöma våra recipiender under Sileni död.

Tillsammans avnjuter vi under måltidskalaset, en välkomponerad och samstämd meny, som inmundigas under muntra och glada sånger och tillrop. Så min Bror, var med och upplev ännu en strålande föreställning av talanger, förskräckta recipiender och framför allt, umgås med glada Bröder under muntra former.

KLANG!


Lars Löfberg
Ordförande i Arbetsgraderna

 

 

 

 

Klädsel denna afton är mörk kostym, vit skjorta och bricolerislips (i nödfall diskret mörk slips). För den som saknar en bricolerislips finns den att köpa på plats.
Anmälan görs genom att betala in måltidsavgiften, 250 kronor, till Sällskapets bankgiro 418-2416 senast den 30 Augusti 2018.