Lördagen och söndagen den 21-22 maj är det dags för Stora Revyn i Siriuspalatset med både egna artister från Malmö Par Bricole och artister från systerlogerna i Göteborg och Stockholm.

Föreställningen på lördagen börjar kl 17,  på söndagen kl 14. Plats: Siriuspalatsets Bellmansal.

Hela föreställningen beräknas ta ca 1,5 timme, berättar Malmö PB:s TheaterDirekteur Krister Berggren.

P1000567-3Remmare

Malmö PB:s Christoffer Månsson och Rickard Aspegrén i Varieté-föreställningen från januari 2015.

P1000577-LeifBengtsson

Leif Bengtsson, en av Sveriges bästa trumpetare, från samma Varieté i januari 2015.

För er som missat den stora inbjudan som gått ut klipper vi en del ur denna inbjudan:

“Den Bacchanaliska Theatern i Malmö Par Bricole inbjuder till PB:s Stora Revy den 21 och den 22 maj 2016. Alla bricolister i vårt avlånga land är välkomna tillsammans med nära och kära samt vänner och bekanta.

På Stora Revyn kommer Theatermedlemmar från Moderlogen, Göta Par Bricole, Jönköpings Par Bricole och Malmö Par Bricole att framföra ett antal nummer till stor glädje och munterhet för de närvarande. Det kommer att vara mycket sång och musik och annan underhållning. Föreställningen tar ca 1,5-2 timmar med en kort paus där det vankas mingel och något bubblande i glaset.

Syftet med Par Bricoles Stora Revy är att öka förbrödringen mellan Theatrarna i Par Bricoles alla loger. Par Bricoles Stora Revy är ett projekt, initierat av Göta Par Bricole, som går ut på att Par Bricoles Theatrar bidrar med ett par revynummer som kan variera från gång till gång. I framtiden kommer andra PB loger att turas om att sättas upp PB:s Stora Revy.”

Text: Christer Brynielsson
Bilderna på denna sida är från förra årets Varieté med Malmö Par Bricoles Theater.