Lördagen den 1 december 2012 är det dags för PB-årets stora fest i Malmö, firandet av Moster Barbara!

Senast kl. 16.00 ska Landstingsalen i Rådhuset vara fylld av förväntansfulla, ståtliga och lysande bricolister! Då startar den stilfulla intågsprocessionen – en vackrare och mer innehållsrik procession finns inte i hela Malmö!

Sedan följer som brukligt dubbning av Guvernörer och vice-Guvernörer, hyllning av Jubelkommendörer och Hederskommendörer och kanske kommer en och annan medalj att delas ut.

Förra året framfördes nyskrivna hyllningar till vår Moster av Talanggrupperna och vår Talare och Skald. Dessa hyllningar har nu ytterligare förfinats. Inte för att vår Moster klagade förra året, tvärt om, hon var lyrisk, men allt kan ju blir lite bättre. Och sedan bjuds bröderna, enligt god gammal tradition, till punschbålen.

Efter en välförtjänt paus för intagande av förfriskningar kallar Ordens-Providören Bröderna till den vackraste salen i Malmö, Knutssalen. Där väntar ett luculliskt Måltidskalas, säkert också med underhållande inslag av sång och musik.

Du anmäler dig till denna storslagna fest i dessa storslagna salar genom att senast den 22.11 till Sällskapets bankgiro 418-2416 inbetala 580 kronor.

Varmt välkommen till årets största, högtidligaste och gladaste Bricolerikalas!

Meny

  • Provideurens sillassiett – Tre sorters sill, ägghalva, Västerbottenost, bröd & smör och sillapotatis. Öl/vatten
  • Västerbottengratinerad ren med cognacsfräst skogssvamp, krämig rotfruktsstomp & tranbärssås. Vin: Toso Malbec
  • Paj fylld med chokladbavaroise, serveras med havtornssorbet. Vin: Chateau Fayau
  • Kaffe

Pris för måltiden, inkl. viner, öl och vatten 580:-.

Klädsel: Högtidsdräkt med vit väst och dekorationer

Dörrarna och baren öppnar kl 15.00