Malmö Par Bricoles Styrande, Arbetsgraderna och Talanggrupperna anordnade onsdagen den 21 oktober ett extra rekryteringsmöte för att få in fler nya medlemmar samtidigt som man ville åstadkomma en föryngring.

Våra Styrande betecknar mötet som en så pass stor framgång, att man säger att sådana möten kan bli återkommande framöver.

– Vi Styrande har beslutat att lägga ytterligare kraft på att finna fler Bacchi Riddersmän. Vi vill att vår brödraskara ska växa, sa de Styrande i inbjudningsbrevet.

– Ni min Broder tillhör den skara, som uppnått mogen ålder och fått insikter i det Bricolistiska arbetet. Därför har Ni säkert i kretsen av vänner, bekanta och kollegor, calmucker, som ej känner till det Bricolistiska livet med den värme och brödraskap vi kan erbjuda.

– Därför erbjuder vi er en kväll tillsammans med lämpliga intresserade att under lättsamma former informera om Par Bricole och vad vi har att erbjuda.

Ett 20-tal personer deltog, varav nio presumtiva bröder, som tyckte att Par Bricole låter intressant. De intresserade som infann sig vid mötet var dessutom i rätt ålder för en föryngring, ca 35-45 år.

Mikael-Risen

– Det var flera som sa, att de tyckte att det var bra drag i gubbarna, berättar Mikael Risén, Ordförande i Arbetsgraderna och en av de som höll i mötet.

Mikael Risén (bilden) berättade bland om varför han själv gick med i PB och fortfarande är kvar:

– I den värld vi lever i med alla måsten och alla krav är det skönt att komma till PB, som är en alldeles egen bubbla, där man får träffa likasinnade Bröder av olika slag. Det är ett andningshål, som vi kommer till bara för att vi vill ha kul och få tillbaka en massa energi.

De bjöds förutom muntlig information om vad PB är på en bit mat, Malmö PB:s senaste årsbok samt en anmälningsblankett och en inbjudan till den festliga Kammarreceptionen i samband med PB:s största fest, Barbara-högtiden den 5 december.