Inbjuder till

Guvernörs-kalas med
Förgrad till V och VIII

Onsdagen den 20 november 2019 kl. 18.30
i Bellmansalen, Siriuspalatset

Käre Broder!

Du Broder som innehar lägst grad VIII, alltså Högst Durchseende Och Högst Oförgänglige Broder Guvernör, har i år möjlighet att närvara på denna Förgrad till Grad V och VIII. Vi kommer, liksom förra året, att engagera våra talanggrupper till detta, som vi hoppas, Bricolistiska Guvernörs-kalas. Vi genomför själva För-graden som tidigare men….

Vid årets Guvernörs-kalas kommer Sången, Musiken och Theatern att spela en stor roll under måltiden. Vi vill dock ha kvar den sköna känslan av en intim och spontan sammankomst. Det att bjudas på både en 2-rätters meny till mycket bra pris och några underhållande överraskningar.

Ett stort antal Bröder recipiender är kallade till denna Förgrad. Du som är fadder men alla övrige Bröder av lägst grad VIII, kom och ge dessa särskilt kallade bröder den härliga inramningen de så välförtjänt önskar få uppleva samt till gagn och gamman för alle övrige Bröder.

Varen varmt välkommen till detta bricolistiska kalas!

Bo Alerskans
Styrande Mästare

Klädsel: Mörk kostym med PB-slips och gradband samt det goda bricolistiska humöret.

Anmälan sker som vanligt genom att måltidskostnaden kronor 130:- inbetalas till Sällskapets bankgiro 418-2416 senast onsdagen den 13 november 2019.

 

Program

17.00 Dörrarna och baren öppnas på Siriuspalatset.
17.30 Kvällens Recipiender samlas i Baren.
17.45 Tjänstgörande ämbetsmän samlas i Bellmansalen.
18.20 Entrédörrarna låses.
18.25 Övrige Bröder på plats i Bellmansalen.
18.30 Förgraden tager sin början.

 

Meny: Klassisk Skånsk Sillamacka, Krögarens Rotmos med traditionella tillbehör, Kaffe och avec

OBS! Försäljning av dryckesbiljetter sker på Siriuspalatset innan gradgivningen från kl 17.30. Lättöl/vatten och kaffe/te ingår.)