Inbjuder till

Guvernörs-kalas med

För-Grad till V och VIII

Onsdagen den 24 november 2021 kl. 18.30

i Bellmansalen, Siriuspalatset

Käre Broder Guvernör!

Du Broder som innehar lägst grad VIII, alltså Högst Durchseende Och Högst Oförgänglige Broder Guvernör, har möjlighet att närvara på denna Förgrad till Grad V och VIII. Vi kommer, liksom tidigare år, att engagera våra talanggrupper till detta, som vi hoppas, Bricolistiska Guvernörs-kalas.

Vid årets Guvernörs-kalas kommer Sången, Musiken och Theatern att spela en stor roll under måltiden. Vi vill dock ha kvar den sköna känslan av en intim och spontan sammankomst. Det kommer att bjudas på en 2-rätters meny till mycket bra pris och några underhål-lande överraskningar.

Ett stort antal Bröder recipiender är kallade till denna Förgrad. Du som är fadder och alla övrige Bröder av lägst grad VIII, kom och ge dessa särskilt kallade bröder, den härliga inramningen de så välförtjänte önskas få uppleva samt till gagn och gamman för alle övrige Bröder.

Varen varmt välkommen till ett bricolistiskt kalas!

Bo Alerskans
Styrande Mästare

Klädsel: Mörk kostym med PB-slips och gradband samt det goda bricolistiska humöret.

Anmälan sker via Medlemssystemet samt genom att måltidskostnaden kronor 140:- inbetalas till Sällskapets bankgiro 418-2416, senast den 15 november 2021. OBS! Respektera tiden!

Program:

17.30: Kvällens recipiender samlas i baren
18.20: Entrédörrarna låses
18.30: Förgraden tager sin början

Meny:

  • Klassisk Skånsk Sillamacka
  • Krögarens Rotmos med traditionell tillbehör
  • Kaffe

OBS! Försäljning av dryckesbiljetter efter entrén innan gradgivningen. (Snaps 5 cl 60 kr, avec 5 cl 60 kr, Starköl 40 kr. Helflaska vin 210 kr. Lättöl/vatten och kaffe/te ingår.).