Malmö Par Bricole ger Grad IV, “Den Seende Graden”, med efterföljande måltidskalas, fredagen den 8 april 2022, kl. 18.30, i Bellmansalen, Siriuspalatset på Rundelsgatan 15 Malmö.

Käre Broder!

Vårens solstrålar lyser i kapp med det bricolistiska ljuset, och knappt hinner vi genomföra den andra graden förrän det är dags att återigen se vad som kommer att utspelas i de fyra rummen. Men i ett annat rum, nämligen i Bricoli rum, träffas vi Bröder under muntra och anständiga former. För att min Bror inte ska drabbats av åkomman Abstinenses Bacchanalis, en envis men enkel åkomma att bota, ordinerar doktorn en måttlig och anständig dos Bricolerikalas att intagas i Bellmansalen vid den IV:e graden den 8 april. Den Seende graden, den absoluta höjdpunkten på arbetsgraderna med både det ena, andra, tredje och fjärde som måste bevistas och upplevas med våra Oförgängligt Skinande Bröder recipiender. Låtom oss därför tillsammans vandra till Bellmansalen för att delta under kapitlet och efterföljande måltidskalas.

Så mine Bröder. Glöm livets förtretligheter för en stund och upplev våra talanger! Musiken med klingande och nyputsade instrument. Kören med trimmade stämmor och nypolerade strupar samt Theatern med repliker och skådespel som lyfter sig till nya och högre höjder som tidigare inte skådats. Låt Providörernas välkomponerade meny inmundigas med njutning och sköljas ned med Munskänkens utmärkta val av ljuvligt synligt Fluidum.

Allt detta sker fredagen den 8 april, så missa inte att redan nu markera det som viktigt i kalendern med fet stil och lysande färg.

Klang och välkomna!

Lars Löfberg
Ordförande i Arbetsgraderna

Anmälan sker som vanligt via Medlemssystemet samt genom att måltidskostnaden kronor 260:-  inbetalas till Sällskapets bankgiro 418-2416, senast den 31 mars 2022. OBS! Respektera tiden!

Klädsel denna afton är mörk kostym, vit skjorta och bricolerislips (i nödfall diskret mörk slips). För den som saknar en bricolerislips finns den att köpa på plats.

Providören låter meddela att det kommer serveras snapsvänlig förrätt. För att inte hamna i nöd så innebär det en sillamacka på skånskt vis. Därpå följer Fläsknoisette med sparris, ljuvlig sås samt purjodoftande stekt och tärnad potatis. Och för de som försett sig med för ändamålet tillhanda- hållna biljetter – öl och snaps samt – hälsar krögaren – ett utomordentligt gott rött vin till varmrätten. Biljetterna, vilka således kunna bytas mot dessa för denna delikata måltid lämpliga drycker, finnes såsom brukligt är, till försäljning i entrén.

Försäljning av dryckesbiljetter innan gradgivningen (Vinpaket: 200 kr , snaps 5 cl 60 kr, avec 5 cl 60 kr, Helflaska vin 210 kr. Lättöl/vatten och kaffe/te ingår.)

Viktig information angående anmälan
För att anmäla dig till evenemanget gör du på följande sätt:
• När du loggar in i Medlemssystemet kommer du till Min sida
• Tryck på fliken Evenemang
• Då dyker evenemanget upp i listan
• Tryck på symbolen “bocken” till vänster på aktuellt evenemang
• På nästa sida ange deltagande på evenemang och – i förekommande fall-måltid.
• Fortsätt att fylla i efterfrågade uppgifter (tidigare lämnade kostanvisningar kommer upp automatiskt men kan ändras)
• Tryck på Spara
• Du kommer nu tillbaka till Min sida/Evenemang. Där ser du en sammanställning av din anmälan med bl.a. uppgift om hur mycket du totalt ska betala.
Inbetalning av avgifter sker som vanligt till bankgiro 418-2416.
OBS! Erlagd avgift måste ske för att anmälan till evenemanget skall gälla.

PS Är det så att min broder har problem med att anmäla sig i medlemsregistret, meddela detta till kansliet per epost med adress: malmo@parbricole.se, så löser vi detta.