Det lysande Sällskapet Malmö Par Bricole ger Sjunde Graden Fredagen den 6 maj 2022 i Bellmansalen och måltidskalaset på Siriuspalatset. 

Konung Sverkers Riddaregrad firades i vårt Sällskap första gången år 1803, alltså för 219 år sedan! Det är således en mycket lång tradition vi i år fullföljer. I år firar vi denna grad i Bellmansalen och detta året även måltidskalaset på Siriuspalatset. 

Denna grad är vårens och ljusets grad. Efter Gradgivningen hoppas vi att våren ger oss möjlighet att i parken utanför får njuta av den Bacchanaliska körens vårsånger och av bubbel i glasen. Under efter-följande måltidskapitel blir vi serverade en meny, som också den går i vårens tecken och anstår en Riddare. 

Varmt välkommen till denna härliga vårhögtid! 

Bo Alerskans 
Styrande Mästare 

Klädsel: Högtidsdräkt med vit väst, gradband och dekorationer samt ett bricolistiskt humör. 

Anmälan i Medlemssystemet och genom att måltidskostnaden kronor 470:- inbetalas till Sällskapets bankgiro 418-2416, senast den 27 april 2022. OBS! Respektera tiden! 

Program

17.00 Baren öppnar, bröderna hälsas välkomna till en stunds ge-menskap innan receptionen börjar. 

17.30 Kvällens recipiender samlas av Riddare-Ordningsmännen. 

18.20 Entrédörrarna låses. 

18.30 Samtliga Riddare med rätt klädsel på plats i Bellmansalen 

Ca 20.30 Måltidskalaset tar sin början 

Meny : Viltpaté på rågbröd med rödlöksmarmelad , Ugnsbakad lax med citronsås, dillslungad potatis och vårens primörerProvidörens Chokladfondant, toppad med björnbär och lättvispad grädde , 2 glas vitt vin och 1 glas dessertvin samt bubbel 

OBS! Försäljning av dryckesbiljetter innan gradgivningen (Snaps 4 cl 60 kr, avec 4 cl 60 kr, Helflaska vin 210 kr. Lättöl/vatten och kaffe/te ingår