Malmö PB:s Golf Mästerskap 2016 spelades på Rönnebäcks Master Course lördagen den 10:e september. Vädret var nästan för bra då det var strålande sol, vindstilla och en temperatur i luften som skulle gjort en solsökande grek avundsjuk.

Det blev till slut 14 tappra som trotsade septembers varmaste dag och gjorde upp om vem som kan titulera sig 2016 års Malmö PB Golfmästare.

Vi gick ut I fyra bollar och minerna på Bröderna efter 18 spelade hål, sa att de haft en bra dag på banan. Trots något blandade resultat. Pris delades ut till den som kämpat mest och till den som vann. Ni som var med vet vem som kämpade mest och fick ett välförtjänt pris kryddat med lite humor. Precis som det skall vara i Par Bricole.

Fem spelare hade under 80 slag netto. Så det var tätt I toppen. Lägst netto hade tävlingsledaren sjäv (Magnus Strömland) med 74 slag. Årets Mästare var korad! (Bild här under)

golfvinnare-2016-img_5572

Jag vill passa på att rikta ett tack direkt till Jimmy Deros som genom sitt exklusiva medlemskap i Rönnebäck, kunde reducera dagens greenfee för samtliga samt bidra med en golfbil. Tack käre Broder!

Nästa år är ett nytt år och då gör vi upp ånyo. Väl mött då.  Alla Ni som ännu inte anmält Ert golfintresse för mig, gör det!

Så, avslutningsvis, tack för i år. Kallelse kommer till våren om avrostning. Låt oss se om vi inte kan bli fler än i fjol (5 stycken !!!). Därefter är det Bacchi Horn Cup i/på Omberg nära Vadstena. En kanonbana med läckert läge vid Vättern. Missa inte det!

Svinga lugnt Bröder!

Magnus Strömland
Mobil0730-694182 eller emailpoolkillen@hotmail.com
Lagledare Malmö PB Golf

 

PB-Golf-logga