PBloggo-Ny-BildpuffDet Lysande Sällskapet
MALMÖ PAR BRICOLE

ger den Första Graden
med efterföljande måltidskalas

Lördagen den 24 september 2016 kl. 17.00
Bellmansalen, Siriuspalatset, 
Rundelsgatan 15,  Malmö

Så här skriver Ordföranden i Arbetsgraderna Mikael Risén i sin inbjudan:

“Det brådskar, tiden är snart ute! Knappt har vi tömt sista Droppen för våra Skinande bröder innan det är dags att tänka på Bricoleriets framtid. Lyft alla stenar, leta bakom varje buske, tag en extra titt i adressboken. Där du minst anar kan finnas en äkta Bacchi Riddersman! Om du finner honom har du redan den 24 september möjlighet dela med dig av det varma bacchanaliska ljus som undantränger allt kalmuckiskt höstmörker.

Därför, tag därför tillfället i akt att göra besöket i Kalmuckien  behagligt kort. Kom, med eller utan Riddersman, för att med egna ögon se Par Bricoles framtid göra premiärentré. Kom för att uppleva hur Riddersmännen för första gången visar sina färdigheter. Och framförallt, kom för att med all tänkbar broderlig värme som går att uppbringa välkomna våra nye bröder.

OBS! Notera att vi denna afton öppnar baren redan kl 15:00 för samkväm och lite gott att fylla magen med innan kapitlet tar sin början.

KLANG!!”

Mikael Risén
Ordförande i Arbetsgraderna

Klädsel denna afton är mörk kostym, vit skjorta och bricolerislips
(i nödfall diskret mörk slips). För den som saknar en bricolerislips
finns den att köpa på plats.           

PS. Blanketter för anmälan till inträde i Sällskapet finnes att få i överflöd från www.parbricole.seeller kan rekvireras i ansenlig mängd via Kansliet (040-121109, malmo@parbricole.se

Anmälan görs genom att betala in måltidsavgiften, 230 kronor, till Sällskapets bankgiro 418-2416 senast torsdagen den 15 september 2016.

Kapitlet börjar kl 17.00!