inbjuder till

Guvernörs-kalas med
Förgrad till V och VIII

Onsdagen den 21 november 2018

Bellmansalen, Siriuspalatset,
Rundelsgatan 15 Malmö

Käre Bröder Guvernörer!

Ni bröder som innehar lägst grad VIII, alltså Högst Durchseende Och Högst Oförgänglige Broder Guvernör, har i år möjlighet att närvara på denna Förgrad till Grad V och VIII. Vi kommer, till skillnad från tidigare, att engagera alla våra talanggrupper till detta, som vi hoppas, Bricolistiska Guvernörs-kalas. Vi genomför själva För-graden som tidigare men….

Vid årets Guvernörs-kalas kommer Sången, Musiken och Theatern att spela en stor roll. Visserligen vill vi ha kvar den sköna känslan av en intim och spontan sammankomst. Dock kommer det att bjudas på både en 2-rätters meny till mycket bra pris och några underhållande överraskningar.

Ett stort antal Bröder är kallade till denna Förgrad. Ni faddrar och alla övrige Bröder, kom och ge dessa särskilt kallade bröder den härliga inramningen de så välförtjänt förtjänar samt till gagn och gamman för alle Er andre.

Varen varmt välkommen till detta bricolistiska kalas!

Bo Alerskans
Styrande Mästare

Klädsel: Mörk kostym med PB-slips och det bricolistiska humöret.

Anmälan sker som vanligt genom att måltidskostnaden kronor 130:-   inbetalas till Sällskapets bankgiro 418-2416. Dock senast onsdagen  den 14 november 2018.

Försäljning av dryckesbiljetter sker på Siriuspalatset innan gradgivningen från kl 17.30 (Snaps 5 cl 60 kr, avec 5 cl 60 kr, Starköl 40 kr. Lättöl/vatten och kaffe/te ingår).