PBloggo-Ny-Bildpuff

Nu är det dags att se sig om i vänkretsen efter nya Bacchi Riddersmän till grad I lördagen den 24 september kl. 17.00. Så fort Ni hittat en lämplig kandidat som tycker Par Bricole låter trevligt så ska Ni se till att en ansökan skickas in till kansliet i vederbörlig ordning för registrering och utskickande av kallelse. Detta är ditt sätt min Broder att värna om sällskapets fortlevnad och bestånd. Således en mycket viktig uppgift som inte får försummas.

Fredagen den 21 oktober är det åter dags för Konung Magnus Riddare- grad med start kl. 18.30. Eftersom graden bara ges vartannat år gäller det att inte missa tillfället att uppleva den högtidliga upphöjningen av ytterligare några bröder från Guvernörer till KMR.

Fredagen den 11 november ges grad VI och det stora gåsakalaset som ingen sann bricolist vill missa.

Söndagen den 13 november genomförs en Minnesstund med parentation för våra under året avlidna bröder i S:t Petri kyrka klockan 17.30. En fin- stämd sammankomst med mycket sång och musik som bröder med nära och kära förväntas deltaga i.

Onsdagen den 23 november kl. 18.30 ges Förgrad V & VIII för er som ska erhålla dessa grader till Barbara.

Slutligen avslutas året med den stora hyllningen till moster Barbara lördagen den 3 december kl. 16.00.

Vidare arrangerar Trivselkommittén redan torsdagen den 25 augusti kl. 16.00 höstens första sammankomst i form av en Flottfärd på Malmös kanaler med sång och musik. Picnickorg och fluidum tar var och en med sig själv.

Hjärtligt välkomna!

De Styrande