Kommande evenemang

Det nya året erbjuder följande på Andra Graden efterföljande bricolistiska höjdpunkter, väl värda att inte bara noteras i Din kalender utan även delta i!

Lördagen den 21 mars får vi njuta av våra kärälskligas sällskap under sedvanlig pompa och ståt i vårt Dambricoleri som inleds med mingel och underhållning av våra talanggrupper. Dörrarna öppnas kl. 15.30. Antal platser blir begränsade!

Fredagen den 17 april kl. 18.30 är det dags för den Seende Graden, PB IV där ett antal nya Durchseende bröder kommer att göra entré.

Fredagen den 8 maj kl. 18.30 firar vi vårens ankomst i Grad VII. Plats är ännu inte bestämd.

Med vårväder förhoppningsvis på plats söndagen den 31 maj möts vi tillsammans med vänner och bekanta, utrustade med picknic-korgar och gott humör, på årets Bellmandag mellan kl. 13-15 i Slottsparken, för att njuta av sång, musik och andra trevligheter.

Men redan onsdagen den 25 mars finns det anledning att bege sig till Bellmansalen kl. 18.30 för att delta i Årsmötet där bokslut och förvaltning under det fjolåret året skall granskas men där även framåtsyftande tankar ska kunna lyftas.

Väl mött!

De Styrande