P1170466-intendenturDe 14 personer, som OrdensFotografen lyckades samla på en bild vid Barbara-högtiden. Övre raden från vänster: Dan Kirsch, Gösta Hallström, Mikael Wärn, Claes Göran Hansson, Stefan Johansson, Lars Andersson, Anders Vallin, Peter Jungbeck. Främre rad, Patrik Fahl, Staffan Birath, Anders Holmström, Kenneth Parnefjord, Stefan Leo, Lars Holmström. (Lars Berg saknas på fotot).

Här är dom som sliter i dagarna tre för att vi andra ska kunna ha det extra festligt en kväll –
Intendenturen med Intendenten Kenneth Parnefjord i spetsen.

– I år var vi 16 deltagande, berättar Kenneth.

– Framplock sker på torsdagen i Bellmansalen i Sirius-palatset. Under fredagen blir det transport av material till Rådhuset och iordningställande. På söndag förmiddag efter det stora kalaset är det sedan omvänt.

Drygt 100 mantimmar räknar Kenneth Parnefjord att det krävs av Intendenturen för att det ska bli ett Barbara-kalas.

– Detta är som att tapetsera, man ser tapeten men inte underarbetet, säger han.

– Är det någon som vill bättra på konditionen eller muskelmassan får ni gärna höra av er!  Om inte annat i stället för att gå på gym. Vi har roligt och det är uppskattat från alla håll! Vill Du veta mer? Hör av dig till kenneth.parnefjord@telia.com!

Intendenter-Barbara-2014-IMG_0975Lars-Erik Petersson, Claes Göran Hansson, Lars Holmström, samt Patrik Fahl under söndagsförmiddagen fullt sysselsatta med att städa upp efter alla andra bröders festande kvällen innan. De var förstås själva med vid festen, men är man med i intendenturen så måste man städa dagen efter antingen man vill eller inte.