Det Lysande Sällskapet
MALMÖ PAR BRICOLE

ger grad III
Den Skinande Graden
med efterföljande måltidskalas

Fredagen den 9 september 2016 kl 18.30
Bellmansalen, Siriuspalatset,
Rundelsgatan 15, Malmö

PBloggo-Ny-Bildpuff

Så här skriver Ordföranden i Arbetsgraderna Mikael Risén i sin inbjudan till denna grad och detta måltidskalas:

“Välkomna tillbaka till en ny Par Bricole säsong efter en sommar då vadarstövlar, regnrockar och sydväst förhoppningsvis legat kvar i garderoben eller annorstädes. Nu blickar vi framåt och ser framemot en ny säsong med allt vad det innebär. Vi startar som brukligt är inom arbetsgraderna med Den Skinande Graden. Frågor man ställer sig så här lite i sommarvärmen är troligtvis, Är Sileni död? Vad hände på krogen? Är försvaret genomarbetat? Det är frågor som endast kan få sitt svar vid medverkan på årets upplaga av grad III, Den Skinande Graden.

Så mina bröder, fatta gradbanden och kom, kom för att se våra recipiender slitas mellan hopp och förtvivlan, kom för att uppleva ett måltidskalas i grad III som förhoppningsvis har en eller annan nyhet att bjuda på, men framförallt, kom för att se våra talanger föra mästerverket Sileni död till nya oanade höjder.

Upplev hur våra talanger för den bacchanaliska sången och musiken till nya och högre höjder, låt Providörenas välkomponerade meny kittla gommen och sköljas ned med Munskänkens utmärkta val av ljuvligt, synligt Fludium, upplev hur våra KOBÖK vinner nya insikter, Kort sagt: Kom!

KLANG!!”

Klädsel denna afton är mörk kostym, vit skjorta och bricolerislips
(i nödfall diskret mörk slips). För den som saknar en bricolerislips
finns den att köpa på plats.

Samling för tjänstgörande ämbetsmän kl 17.30. Kvällens förväntansfulla recipiender samlas i barens omedelbara närhet tillsammans med Härolden kl 17.45. Kapitlet tager sin början kl 18.30 och det efterföljande måltidskalaset ca 20.35.

Anmälan till detta kalas sker i sedvanlig ordning genom inbetalning av måltidsavgiften på 230 kr senast den 1 september till sällskapets bankgiro 418-2416.