ComediOrkestern

Vår nybildade ComediOrkester gjorde stor och bejublad succé vid årets PimPim den 27 augusti på Hantverksgården på Limhamn.

PimPim är de Styrandes tack till alla Ämbetsmän inom Malmö Par Bricole. I år hade man tänkt förgylla den festen med extra trevlig underhållning från ComediOrkestern, som underhöll både vid minglet utomhus och vid den efterföljande middagen på grekiskt tema med tzatsiki, moussaka, grekiskt grillspett med mera. Underhållningen blev mycket bejublad och det berodde nog inte bara på att Malmö FF samma kväll vann en plats i Champions League genom att hemmavinna över Salzburg. Drygt ett 10-tal låtar framfördes.

Berggren

Theaterns Krister Berggren presenterade ComediOrkestern.

Provid-PimPim

Och Ordens-Providören själv, Peter Jangbro, (givetvis iförd MMF-T-shirt)
presenterade kvällens tema – grekisk afton…

Alla-PimPim

… för de församlade Ämbetsmännen på gräsmattan bakom Hantverksgården.

Ett annat bejublat framförande stod våra trenne Styrande för då de framförde en egen version av Beatles gamla 60-talshit “Obladi Oblada”. Det blev: “Gå på P, gå på P, gå på PB. Bättre liv kan ej fås!”

Styrande-PimPim

Våra tre Styrande som framförde en egen version av Beatleslåten “Obladi Oblada”,
som omdöpt till PB-språk blev “Gå på PB!”

En sak som förtjänar att nämnas är att utöver “gå på PB” spelade ComediOrkestern även “Gäss te dej” på melodin Yesterday – en liten påminnelse om gåsafesten i sjätte graden i november.