Par Bricoles Grad VII firades som vanligt – på Slottet Malmöhus. Hela elva Bröder hörsammade kallelsen och upphöjdes högtidligt i Slottets flerhundraåriga Riddarsal till Konung Sverkers Riddaregrad. 

Så här bland annat skrev Styrande Mästaren Patric Jakobsson i sin inbjudan:

“Käre Broder Riddare!

Konung Sverkers Riddaregrad firades i vårt Sällskap första gången år 1803, för 211 år sedan! Det är alltså en mycket lång tradition vi i år fortsätter. I år liksom några tidigare år firar vi denna grad på Slottet Malmöhus i den vackra Riddarsalen. Vad kan var mer passande än att fira en Riddaregrad i en riddarsal! Denna grad är också vårens och ljusets grad. Efter Gradgivningen kommer vi att får njuta av den Bacchanaliska körens vårsånger. Efterföljande måltid i Restaurang Vega, blir vi serverade en måltid, som går i vårens tecken. Varmt välkommen till denna härliga vårhögtid!”

Menyn bestod av Gubbröra på grovt bröd, Lax med Hollandaise och färsk potatis samt som dessert Jordgubbar med vaniljcreme.

Våra nya Sjundegradare heter Mattias Andersson, Olof H Christersson, Christer Crusenvinge, Stefan Ersson, Hans Gustavsson, Axel Jakobsson, Björn Nilsén, Anders Nyquist, Roland Olsson, Sven Sjöstedt och Anders Tegel.

På den här sidan kan du se ett axplock av de bilder, som våra Ordensfotografer Bill Hansen och Tony Rosenquist tog denna kväll.

Den Bacchanaliska Kören sjunger vårsånger inomhus, men som synes
verkligen för full hals…

Ny bild på våra trenne Styrande, Thomas V Nilsson, Patric Jakobsson
och Göran Jacobsson.

Årets Recipiender till den Sjunde Graden ser alla väldigt nöjda ut.

Fortfarande nöjda medan deras Recipiendkollega håller kvällens tacktal.

Och här är tacktalaren själv,
Anders Nyquist, som tackade
för en fantastisk Riddarceremoni.

Styrande Mästaren Patric Jakobsson ser nöjd ut…

… liksom Deputerade Styrande Mästaren Thomas V Nilsson…

… och Styrande Kanslern Göran Jacobsson.

/Christer Brynielsson, O.R-r.