På lördag eftermiddag  den 5 december kl 15.50 är det dags för Malmö Par Bricoles största Bricoleri-kalas, Barbara! Slutarbetena inför den stora festen är i full gång och på fredag är det genrep för den stora och pampiga Processionen in i Malmö Rådhus Landstingssal.

För er som missat det är här vår Styrande Mästares inbjudan:

“Käre Bröder uti Malmö Par Bricole!

Varmt välkomna den 5 december 2015 kl. 14.30, då dörrarna öppnas och vi samlas för att fira och hylla vår älskade och vördade Moster Barbara!

Samtliga ska vara på plats i den vackra Landstingssalen på Rådhuset senast kl. 15.50 då den stiliga intågsprocessionen tager sin början. Sedan kommer vi, som brukligt är, att dubba Guvernörer och vice-Guvernörer och dekorera Jubelkommendörer och Hederskommendörer. Kanske till och med en och annan belöning kommer att utdelas?

Sedan förflyttar vi oss, efter nödiga förfriskningar, till den vackraste salen i Malmö, Knutssalen, där ett storslaget och luculliskt Måltidskalas väntar.

Under ceremonin och måltiden kommer våra öron att smekas av Den Bacchanaliska Sångkörens stämmor, Den Bacchanaliska Musikens toner och De Bacchanaliska Vissångarnas ljuva sånger. Som brukligt är kommer Den Bacchanaliska Theatern säkert att hitta på något…

Varmt välkomna till årets största och gladaste Bricolerikalas!

Patric Jakobsson
Styrande Mästare och General-Ordförande

Pris för måltiden, inkl. viner, öl/vatten och kaffe  600:-

OBS! Din anmälan noteras endast om pengarna är PB tillhanda före den 26 november 2015 på Sällskapets bankgiro 418-2416. Vänta ej med din betalning – platsantalet är begränsat och först till kvarn gäller obönhörligen !

Klädsel: Högtidsdräkt med vit väst och dekorationer
Dörrarna och baren öppnar kl. 14.30.)

(Bilden på Startsidan är från Intendenturens  förberedelsearbete förra året.)