Dambricoleri 2022!!

Efter 4 års längtan var det så äntligen dags att slå upp portarna för Dambricoleriet 2022. Längs Malmös gator syntes de elegantaste kreationer och hördes det omisskännliga ljudet av skramlande medaljer. Jodå, samtliga var på väg till Malmö Par Bricole för att förlusta sig och lyssna till talangerna.
 
Efter champagnemingel bjöds på underhållning i Bellmansalen med sång, trolleri och diverse musicerande. Tänk att sådan talang finns hos oss bröder.
 
Måltidsfesten bjöd på ytterligare underhållning och vår ordensprovidör, Johan Solstad, hade fullt sjå med att dirigera kökspersonalen och den lukulliska måltid som de serverade oss. Lax- och räktartar, örtbakad hjortstek med primörer och jordgubbscheesekake toppad med grädde. Allt detta med fantastiska viner därtill gjorde att magen blev nöjd.
 
 
Anders Andersson (Bilden ovan. Foto: Bill Hansen.) talade till kvinnan och konstaterade att män visst kan utföra flera saker samtidigt (gäller dock inte skribenten av detta referat:-)
 
Maria Sundqvist (bilden här under. Foto: Bill Hansen.) talade till mannen och tackade männen för det kulturarv som burits vidare i snart 300 år och som fortfarande är högst levande. Arvet av Bellmans anda glädje och människokärlek behövs som allra mest när livet ter sig svårt.
 
 
 
Efter måltiden dansades det till levande musik till långt in på småtimmarna.
 
//
Johan Sundqvist
Gcm, pt