Våra Styrande skrev så här i ett digitalt Nyhetsbrev till samtliga Bröder:

“Bäste Bröder 

Äntligen Barbara. Efter två års väntan är det nu bara 3 veckor kvar innan vi kommer att fira vår älskade och vördade moster Barbara med ett fantastiskt kalas på Malmö Rådhus. Som brukligt kommer vi att dubba Guvernörer och vice-Guvernörer samt dekorera Jubelkommendörer och Hederskommendörer. Bröderna får njuta den härliga bålen och vem vet, kanske kommer till och med en och annan belöning att utdelas? Varmt välkomna. 

Med tanke på de nya restriktionerna som beslutats gälla from den 1 dec-ember av regeringen och Folkhälsomyndigheten, kommer vi att kräva att bröderna som kommer till Barbara är vaccinerade och kan uppvisa ett covidbevis, det vill säga vaccinationsdelen i EU:s digitala covidbevis. 

Vaccinationsbevis kan beställas på www.covidbevis.se 

För personer utan e-legitimation tar det längre tid att beställa ett vaccinationsbevis eftersom det blir fler manuella moment för att säkerställa att alla vaccinationsbevis hamnar hos rätt personer. Om du inte vill vänta i onödan uppmanar vi dig som ännu inte har skaffat e-legitimation att göra detta, till exempel i form av ett mobilt bank-ID. Då kan du beställa ditt vaccinationsbevis på bara några minuter

Har du inte möjlighet att använda en e-legitimation kan du beställa ditt vaccinationsbevis via blankett som du hittar på E-hälsomyndighetens webbplats. Där väljer du den blankett som bäst passar dina förutsättningar, fyller i den och posta den. 

Vi Styrande i Malmö Par Bricole ser framemot att fira Moster Barbara ihop med er. 

OBS! Som ni sett på inbjudan till Barbara kan ni beställa extra dryckesbiljetter i medlemssystemet utöver det som ingår i priset 700kr 

Om det är några frågor eller funderingar, kontakta oss eller maila kansliet, malmö@parbricole.se 

Klang! 

De Styrande Malmö Par Bricole”