Lördagen den 5 mars lämnade 18 st glada Bröder Malmö Central för att besöka Vänersborgs PB.

Du kan se fem av dem på bilden här ovanför – alla heter Johan i förnamn!!!

Detta var den årliga ämbetsmannaresan som vi gör i Arbetsgraderna.

Dessa resor har i syfte att lära oss mer om Par Bricole samt se hur andra loger utför sina gradgivningar och ta del av dessa för att kunna utveckla våra egna gradgivningar och göra dem än bättre.

Och resan upp bjöd på mycket prat och många härliga skratt.

Underbart att äntligen få komma ut och resa med Bröderna igen efter ett allt för långt uppehåll av orsaker som vi alla känner till.

Väl framme vart det en snabb resa till hotellet för ombyte till frack och lackskor för att sedan bege sig till en traditionsenligt Vänersborgs-lunch som består av pizza och whisky som måltidsdryck. Återigen hade deras Providörer lyckats göra detta till en höjdare!

Efter en god och näringsriktig (nå ja) lunch så var det dags att träffa alla andra Vänersborgs-Bröder för lite mingel innan det var dags att träda in i logesalen och njuta av en fin och stämningsfull gradgivning i grad 2.

Efter denna fina gradgivning var det återigen dags för lite mingel innan måltidskalaset tog vid. Som vanligt bjöds det på sång, glädje, gemenskap samt givetvis god mat och dryck.

Trötta men glada begav vi oss långt senare tillbaka till hotellet för lite sömn innan det var dags att styra kosan söderut igen. Vi störde inga medresenärer på tåget hem då många var lite matta och gärna slöt ögonen en stund.

Reseledare Lars Löfberg tackade alla för en synnerligen härlig PB-resa!