Käre Broder Ämbetsman!

Par Bricole är ett sällskap som har glädjen att bäras av ett stort antal aktiva bröder. Till denna skara hör DU! Utan det arbete du och alla andra engagerade bröder lägger ned, skulle det inte bli mycket till Par Bricole!

Vi Styrande vill å våra egna och samtliga bröders vägnar framföra ett stort och varmt tack för detta arbete. Som en mycket konkret del av detta tack vill vi bjuda till en riktig fest, som av traditionen kallas

PIM PIM !

ComediOrkesternBild på ComediOrkestern vid 2014 års PimPim.

 

Denna gång åker vi med buss till Vikingabyn i Höllviken. Där blir vi bl.a. serverade läckert lagade rätter på fågel, fisk och kött med tillbehör. Ljuvligt synligt fluidum bildar en gyllene ram till denna festmåltid.

 

Program onsdagen den 26 augusti 2015.

18.00 avfärd med buss från Siriuspalatset, Rundelsgatan, Malmö.
18.30 anslutning i Vikingabyn för de, som ej åker med bussen.
19.00 Måltiden startar.
22.00 går bussen tillbaka till Malmö.

 

Anmälan till detta kalas vill vi gärna ha via denna länk: Klicka här för att anmäla dig till PimPim (2015-08-26)  senast den 21 augusti. Meddela också, om ni vill åka med bussen. (Ange lämpligen detta i rutan längst ned i anmälningsformuläret du får via länken ovan.) Alternativt kan du anmäla till kansliet, tel. 040-12 11 09 eller mail malmo@parbricole.se.

Vi hälsar Dig varmt välkommen och ser fram mot en trevlig kväll tillsammans!

 

Klang!

De Styrande